Rabo ClubSupport

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport!

 

Scouting St. Lucia Simpelveld doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. Kijk voor details op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=244599. Leden van de Rabobank (je bent niet automatisch lid als rekeninghouder) kunnen vanaf 4 oktober stemmen op een vereniging. Lid worden is gratis en kan via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden, wordt dus snel lid zodat je vanaf 4 oktober op ons kunt stemmen. Jouw stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou?

 

Sticht. Scouting Sint Lucia

Scouting St. Lucia staat voor uitdaging! Bij onze Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

 

Bestedingsdoel

Elk jaar organiseren we in de zomervakantie een kampweek voor onze leden. Om deelname voor zoveel mogelijk leden mogelijk te maken, proberen we de inschrijfkosten zo laag mogelijk te houden. Met een ruimer budget is het mogelijk enkele leuke activiteiten of uitstapjes te organiseren. Daarnaast zijn wij ook toe aan nieuwe tenten zodat onze leden tijdens de kampweek ook veilig en droog kunnen slapen, ook hiervoor kunnen we wat financiële steun gebruiken.

 

Download
Uitleg, hoe lid te worden van de Rabobank
In onderstaande document wordt uitgelegd hoe je kunt controleren of je lid bent van de Rabobank en hoe je lid kunt worden.
Scouting-stlucia-clubsupport-lid-2021.pd
Adobe Acrobat document 296.3 KB

 

Bij vragen, stuur een mailtje naar clubsupport@scoutingstlucia.nl, we proberen je graag zoveel mogelijk te ondersteunen bij het uitbrengen van je stem.