Rabo ClubSupport

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport!

 

Scouting St. Lucia Simpelveld doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. Kijk voor details op https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-oost/deelnemers/details/10714-sticht-scouting-sint-lucia?actief-in=simpelveld&thema=duurzaamheid. Leden van de Rabobank (je bent niet automatisch lid als rekeninghouder) kunnen vanaf 27 september stemmen op een vereniging. Lid worden is gratis en kan via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden, wordt dus snel lid zodat je vanaf 27 september op ons kunt stemmen. Jouw stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou?

 

Sticht. Scouting Sint Lucia

Scouting St. Lucia staat voor uitdaging! Bij onze Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

 

Bestedingsdoel

Ons clublokaal is gebouwd met de inzet van eigen vrijwilligers. Jaarlijks investeren we in onderhoud en verbetering van het clublokaal om de wekelijkse opkomsten in een fijne omgeving te laten plaatsvinden. Onze wens is het clublokaal te voorzien van een houten lambrisering die tegen een stootje kan, en die tevens veilig is voor de kinderen.

 

Download
Uitleg, hoe lid te worden van de Rabobank
In onderstaande document wordt uitgelegd hoe je kunt controleren of je lid bent van de Rabobank en hoe je lid kunt worden.
Scouting-stlucia-clubsupport-lid.pdf
Adobe Acrobat document 258.8 KB

 

Bij vragen, stuur een mailtje naar clubsupport@scoutingstlucia.nl, we proberen je graag zoveel mogelijk te ondersteunen bij het uitbrengen van je stem.