Rabo ClubSupport

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport!

 

Scouting St. Lucia Simpelveld doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. Kijk voor details op https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/148153-sticht-scouting-sint-lucia?code=1224. Leden van de Rabobank (je bent niet automatisch lid als rekeninghouder) kunnen vanaf 5 oktober stemmen op een vereniging. Lid worden is gratis en kan via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden, wordt dus snel lid zodat je vanaf 5 oktober op ons kunt stemmen. Jouw stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou?

 

Sticht. Scouting Sint Lucia

Scouting St. Lucia staat voor uitdaging! Bij onze Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

 

Bestedingsdoel

Sinds 2006 hebben we een eigen gebouw met terrein. Dit richten we op een kindvriendelijke manier in. Zo is er onder andere een kampvuurkuil gerealiseerd, waar de leden gezellig en ongedwongen bij elkaar kunnen zitten. Graag willen we met name voor de jongere leden een boomhut realiseren, waardoor ze op een veilige manier kunnen klimmen, klauteren en met elkaar spelen.

 

Download
Uitleg, hoe lid te worden van de Rabobank
In onderstaande document wordt uitgelegd hoe je kunt controleren of je lid bent van de Rabobank en hoe je lid kunt worden.
Scouting-stlucia-clubsupport-lid.pdf
Adobe Acrobat document 258.8 KB

 

Bij vragen, stuur een mailtje naar clubsupport@scoutingstlucia.nl, we proberen je graag zoveel mogelijk te ondersteunen bij het uitbrengen van je stem.